Geest van de Wolf (Charmed, #2) Diana G. Gallagher

ISBN: 9789054255406

Published:

Mass Market Paperback

247 pages


Description

Geest van de Wolf (Charmed, #2)  by  Diana G. Gallagher

Geest van de Wolf (Charmed, #2) by Diana G. Gallagher
| Mass Market Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 247 pages | ISBN: 9789054255406 | 5.18 Mb

In het diepst van het woud,verschijnt een magisch beest.De verlosser van het land,... of een duistere geest?In een afgelegen vakantieoord in de bergen van de Sierra Nevada ontvlamt plots een boom, sijpelt bloed uit de schedel van een dier en dreigtMoreIn het diepst van het woud,verschijnt een magisch beest.De verlosser van het land,... of een duistere geest?In een afgelegen vakantieoord in de bergen van de Sierra Nevada ontvlamt plots een boom, sijpelt bloed uit de schedel van een dier en dreigt een wolf aan te vallen, die dan als een geest verdwijnt.

De politie verdenkt de plaatselijke, bijna uitgestorven groep indianen, die lang geleden uit het gebied zijn verdreven. Anderen wijzen beschuldigend naar de eigenaren van het vakantiepark, omdat die het heilig land verontreinigen.Phoebe en Paige gaan als journalisten naar de opening van het park. Zo kunnen ze elkaar meteen beter leren kennen. Al snel komen ze echter in gevaar door zowel natuurlijke als bovennatuurlijke krachten. Een machtige indianenpriester heeft de sleutel tot de geheimzinnige gebeurtenissen en dit geheim deelt hij met een wolf die het land bewaakt.

De heksenzussen roepen de hulp in van Piper, Leo en Cole en zullen al hun krachten nodig hebben om een demon te verslaag die sluwer is dan al zijn voorgangers!Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Geest van de Wolf (Charmed, #2)":


hoj-clan.com

©2010-2015 | DMCA | Contact us