Asasin la feminin - primul volum al seriei Alina Marinescu Monica Ramirez

ISBN:

Published:

Paperback

407 pages


Description

Asasin la feminin - primul volum al seriei Alina Marinescu  by  Monica Ramirez

Asasin la feminin - primul volum al seriei Alina Marinescu by Monica Ramirez
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 407 pages | ISBN: | 10.53 Mb

Alina Marinescu nu era nemiloasa, nu poseda o inima de piatra, nu era o ucigasa. Acum, insa, moartea face parte din viata ei de zi cu zi. Sectiunea Operatiuni Speciale a recrutat-o impotriva vointei ei, iar Alex Therein, barbatul pe care credea ca-lMoreAlina Marinescu nu era nemiloasa, nu poseda o inima de piatra, nu era o ucigasa. Acum, insa, moartea face parte din viata ei de zi cu zi. Sectiunea Operatiuni Speciale a recrutat-o impotriva vointei ei, iar Alex Therein, barbatul pe care credea ca-l iubeste, a transformat-o intr-un asasin.

Din momentul in care Alina il intalneste pe enigmaticul Alex, el ii fura inima la fel de simplu pe cat isi indeplineste misiunea secreta de a o recruta. insa dragostea este o notiune abstracta pentru Alex, un barbat cu un trecut intunecat, un asasin cu o expresie impenetrabila, fara emotii, eficient de rece, care trebuie sa ucida ca sa poata supravietui. Fara intrebari inutile. Alex este mai degraba o fantoma careia moartea i se pare o scapare mult prea comoda, deoarece in viata lui nu exista decat doua alternative: supravietuiesti, sau esti lichidat.

Iar el alege sa traiasca, insa isi distruge orice urma de emotii si sentimente. Misiunea lui este sa o seduca pe Alina, si cu toate ca o atrage in mod intentionat in lumea lui misterioasa si plina de senzatii, se prabuseste emotional pentru prima data de la propria lui recrutare. Ca mentor al ei in timpul procesului de antrenament, trebuie sa se confrunte nu numai cu atitudinea ei recalcitranta, ci si cu responsabilitatea de a transforma o persoana inocenta intr-o unealta a mortii precum el insasi.

insa din propria lui experienta stie ca daca ea refuza sa joace dupa regulile jocului, nu are nici o sansa de supravietuire. Cand Alex devine mentorul ei personal si Alina realizeaza tradarea lui, ii ingaduie inocentei ei sa dispara treptat prin simplul gest de a tine o arma in mana.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Asasin la feminin - primul volum al seriei Alina Marinescu":


hoj-clan.com

©2010-2015 | DMCA | Contact us